Snorkafnormurpmurp!

Bara för den är söt!
Ja nu var det ett tag sen som jag skrev här! har fat rätt mycket att göra (säger vi).
Nej men ok, Jag tror inte jag har uppdaterat sen jag var Cirkusledare heller! Så ska ta och berätta om det.
Jag "jobbar" då på Cirkus Kul&Bus som minibusledare. Det är relativt roligt men det är allt för ofta som man går från träningen och är irriterad för att mina barn inte kan sköta sig -_-.. Vart faktiskt så arg en träning att jag, mot slutet, slog näven i marken och skrev "TYST!". Då var det rädda ^^ Sen har det blivit bättre!
Spelar fortfarande wow.. Det som är roligt där är att jag och Deg typ snackar på Skype varje gång vi spelar så det blir roligare då.
Sen till det roligaste :D
Jag har sökt Voluntär jobb lite här och där i världen, bla. i Nederländerna och Grekland. I nederländerna fanns det ett projekt som var att man skulle jobba på en Secondhand affär och sälja varor och hämta dem från gatan i en stor van x) Lät roligt först, innan jag fick höra om Grekland!
det projektet utspelar sig på Zakynthos, en Ö enligt googlemap. Ens uppgifter går ut på att skydda havssköldpaddors ägg, vakta deras bon och märka sköldpaddorna! Man lever i tält på stranden med upp till 40 andra voluntärer från hela världen! man lagar mat tillsammans under 1 tak typ i en lite dunge, duschar i ett tegelhus som ser ut att vara självtillverkat och allt detta i 6 månader. Låter ju hur kanon som helst!
Det finns information om detta projekt på Gamla Tingan, i bild och text finns det uppsatt omkring i fiket.
Jag har 100% chans att få åka på detta till Grekland om jag vill, vilket jag gör, så nu kommer allt förarbete. Ringa en massa företag som jag betalar åt och säga upp skit och liknande!
Kommer uppdatera bloggen medan jag är där om jag har tillgång till Internet :P
Peace out tillsvidare!

RSS 2.0